Man neergestoken bij vechtpartij aan metrostation De Brouckère

Bij een steekpartij aan het metrostation De Brouckère is woendagochtend één persoon gewond geraakt. Dat meldt Bruzz en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Brussel Hoofdstad/Elsene. Die heeft twee verdachten opgepakt.

De feiten vonden rond 06.40 uur plaats. Drie personen kregen het om een nog onduidelijke reden met elkaar aan de stok en het kwam tot een vechtpartij.

Aan een van de ingangen van het metrostation De Brouckère kreeg één van de drie betrokkenen een messteek van een van de twee andere vechtersbazen. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis maar verkeerde niet in levensgevaar. De twee andere personen die betrokken waren bij de vechtpartij werden opgepakt. Het Brusselse parket opende een onderzoek.

De politie liet tijdelijk een van de metro-ingangen sluiten om daar ongestoord een sporenonderzoek te kunnen uitvoeren. Passagiers konden via de andere metro-ingangen wel naar binnen, en het verkeer werd op geen enkel moment stilgelegd. Rond 8 uur werd de perimeter opgeheven.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig