Na een hiatus van twaalf jaar keert Millionaire, de band rond Tim Vanhamel terug met ‘I’m Not Who You Think You Are’. Het nummer is de voorloper van ‘Sciencing’, de derde Millionaire-plaat, uit op 19 mei bij Unday Records. Voor de videoclip deed Millionaire een beroep op Jonas Govaerts, regisseur van de Vlaamse horrorprent Welp én voorganger van Vanhamel als gitarist van The Hickey Underworld.

'Dit is géén reünie, wel een voortzetting', benadrukt de frontman in een uitgebreid comeback-interview met Knack Focus dat woensdag verschijnt.

Vanhamel produceerde de plaat vorig jaar in het surfersdorpje Santa Teresa in Costa Rica, waar Jeff Claeys (bekend van Admiral Freebee) een opnamestudio heeft.

De frontman kondigt ook aan dat hij met Millionaire binnenkort weer op het podium kruipt. Oudgedienden Aldo Struyf en Bas Remans zullen van de partij zijn, evenals nieuwkomers Damien Vanderhasselt op drums, gitarist Sjoerd Bruil en toetsenist Hans De Prins. De optredens vinden plaats op 7 juni in de Botanique in Brussel, op 15 juni in Point Ephémère in Parijs en op 16 juni op Best Kept Secret.