Justin Trudeau wil ‘rematch’ tegen Matthew Perry
Foto: REUTERS

Matthew Perry, beter bekend als ‘Chandler Bing’ uit de populaire serie ‘Friends’ liet onlangs in een interview weten dat hij de Canadese premier Justin Trudeau als kind in elkaar geslagen heeft. Nu wil Trudeau een ‘rematch’.

‘Een vriend van mij herinnerde mij eraan dat wij in school Justin Trudeau nog in elkaar hebben geslagen’, zei Perry. Beiden zaten op dezelfde school in Canada. ‘Hij deed vast iets wat ik niet kon, het was pure jaloezie. Ik ben er voor alle duidelijkheid niet trots op’, zei de acteur.

Justin Trudeau was toen de zoon van de premier, maar dat hield Perry duidelijk niet tegen. ‘Hij was waarschijnlijk het enige kind dat we aankonden.’ Perry benadrukt dat hij ‘niet wil opscheppen met dit verhaal. Het is verschrikkelijk. Ik was een stom kind’.

‘Ik denk dat dit hem gemotiveerd heeft om de lat hoger te leggen’, grapt de acteur ten slotte. ‘Ik denk dat hij zichzelf heeft voorgenomen om dit te overstijgen en uiteindelijk premier te worden.’

Toch laat de premier uiteindelijk van zich horen. ‘Ik heb er even over nagedacht, en wie wil Chandler eigenlijk niet slaan? Dus, wat denk je van een 'rematch’?

Trudeau tweette dit op 1 april, dus de kans bestaat dat het om een grapje gaat.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in