Oscar and the Wolf en Bazart samen op Lokerse Feesten
Foto: Koen Bauters

Vrijdag 11 augustus ontvangen de Lokerse Feesten de Belgische succesverhalen Oscar and the Wolf, Bazart, Warhola en School is Cool. Dat meldt de organisatie.

De drie jaar oude band Oscar and the Wolf was vorig jaar headliner op Pukkelpop en verkocht in één dag het Sportpaleis uit, zegt de organisatie. Hun debuutalbum haalde dubbelplatinum en stond meer dan 100 weken in de Ultratop 10, in mei verschijnt een nieuwe single voorafgaand aan het nieuwe album in het najaar.

Bazart slaagde er als eerste Belgische act dan weer in op nummer één binnen te komen in de Ultratop. Na 25 weken staat dat album nog steeds in de top drie, goed voor platinum ondertussen, zegt de organisatie. 'Goud' is de langst genoteerde Belgische single ooit in de Ultratop. De band won vijf MIA’s, verkocht de Lotto Arena in één dag uit en speelt dit najaar in een ook al zo goed als uitverkocht Sportpaleis.

Tickets voor 11 augsutus kosten 49 euro, de voorverkoop startte maandag om 9 uur. Verder zijn er tiendagencombitickets beschikbaar voor 155 euro. Het stadsfestival beschikt dit jaar ook over een camping.

De 43ste editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 tot en met zondag 13 augustus.