La Fille d’O zkt. vrouwen
Foto: la fille d'o

Het Belgische lingerielabel La Fille d’O is op zoek naar nieuwe gezichten en organiseert daarom een open casting, waarbij iedereen welkom is.

Murielle Scherre maakt er al langer een zaak van om in haar campagnefoto’s voor La Fille d’O niet alleen modellen met perfecte maten op te voeren, maar vrouwen met diverse vormen, maten, leeftijd en achtergrond, en zo een correcter beeld van de wereld rond ons te tonen.

‘De vrouwen waar ik van houd komen in alle maten. Ze zijn te groot en te luid en ik vind ze prachtig. Ze hebben te dunne haren en veel te rode lippen daarbij. Ze hebben schoenmaat 45 en willen liefst ook hoge hakken, mag het even. Ze hebben fouten gemaakt en ze zijn niet beschaamd’, schrijft Scherre ter aankondiging van haar plan in een stuk voor CharlieMag.

Want in haar zoektocht naar nieuwe gezichten voor haar lingerielabel organiseert Scherre op vrijdag 21 april, tussen 16.00 en 20.00 uur, een open casting in haar Antwerpse winkel. Iedereen is welkom, ‘leeftijd, maat, kleur en gender zijn onbelangrijk’. Wel even inschrijven vooraf, via Facebook of e-mail.