Wie rockt dit jaar TW Classic?
Foto: RR

TW Classic heeft alweer wat sterke headliners gestrikt voor de editie van 2017. Naast de hardrockpioniers van Guns N’ Roses, is nu ook zeker dat Channel Zero, The Pretenders en Wolfmother er op de planken zullen staan. En wat we nu ook weten is dat Fleddy Melculy het startschot mag geven.

Het is de metalgroep van eigen bodem, Fleddy Melculy, die dit jaar het ééndagspopfestival op de wei van Rock Werchter zal openen. Daarna is het de beurt aan Channel Zero, Wolfmother, The Pretenders, en last but not least: Guns N’ Roses.

Werchter Boutique zal plaatsvinden op zaterdag 24 juni. In voorverkoop kochten liefst 47.500 mensen al een ticket. Nog verkrijgbaar zijn de gewone tickets aan 71,50 euro. De ‘limited edition’ tickets voor in de ‘Golden Circle’ zijn reeds uitverkocht.

Al lang weet de organisatie achter TW Classic een hitgevoelig palmares voor te schotelen aan de festivalgangers. Zo kwamen in het verleden The Rolling Stones, The Police, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Sting, Phil Collins, Elton John, Robbie Williams en Bruce Springsteen en nog anderen op bezoek in het Festivalpark in Werchter.

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig