Het Amerikaanse tv-netwerk en productiehuis HBO heeft via een Facebook Live-uitzending de lanceringsdatum van het nieuwe seizoen van de populaire fantasyreeks Game of Thrones aangekondigd. Het zevende seizoen start op 16 juli 2017.

Fans van de populaire serie konden via Facebook volgen hoe een ijsblok smolt, met daarin de lanceringsdatum. Het smeltproces kon versneld worden door te reageren met het woord ‘FIRE’: hoe meer reacties, hoe sneller de blok ijs zou smelten. Uiteindelijk verscheen de startdatum van het nieuwe seizoen: 16 juli 2017.

Het zevende seizoen had in april 2017 van start moeten gaan, maar de bedenkers van de populaire reeks hielden het altijd op ‘ergens later in 2017’.

Maisie Williams, de actrice die de rol van Arya Stark speelt in ‘Game of Thrones’, flipte naar eigen zeggen bij het lezen van het script van het zevende seizoen van de populaire fantasyreeks. ‘Niets kan jullie hierop voorbereiden’, luidde het in een serie tweets.

Net zoals bij de voorbije seizoenen, zal Play More het nieuwe seizoen live met de US uitzenden op Play More Series. Ook alle vorige seizoenen zullen beschikbaar zijn.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig