TV-TIPS. Wie vanavond niet op mollen jaagt kan zich afvragen wat de buurman uitspookt
Foto: © VRT

Wie ‘de mol’ op VIER al helemaal beu is, heeft vanavond ook nog andere opties. Het leven van Amerikaanse sportheld O.J. Simpson wordt onder de loep genomen, Cath Luyten bezoekt Nederlander Jeroen Krabbé en een nieuwe ‘desperate housewives’ staat op.

O.J.: MADE IN AMERICA

Canvas 23.10-0.50 uur

Vergeet de (nochtans uitstekende) true crime-serie over O.J. Simpson van vorig jaar. Hier is een nieuwe, acht uur durende documentaire (door Canvas in vijf afleveringen opgeknipt) over het leven en de ondergang van de Amerikaanse sportheld. Meer dan terecht genomineerd voor een Oscar. Uitzitten, de hele rit.

BUURMAN, WAT DOET U NU?

Eén 21.25-22.00 uur

Wij hebben het niet voor dit programma, en zeker niet voor de luidruchtige, vulgaire Hollanders die Cath Luyten erin opzoekt. Maar voor de welbespraakte, erudiete en grappige Jeroen Krabbé maken we gaarne een uitzondering.

BIG LITTLE LIES

Telenet Play More, sinds middernacht

Langverwachte nieuwe HBO-reeks met Reese Witherspoon, Nicole Kidman en Laura Dern. Een soort Desperate housewives, maar dan grimmiger, echter, slimmer, beter. Hebben we van horen zeggen.

DE MOL

VIER 20.35-22.00 uur

Wie moet er na Bouba en Jolien ‘de mol’ verlaten? Kijk vanavond naar het avontuur in Zuid-Afrika en zoek mee naar de saboteur.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig