TV Tips. Mag ik u kussen vanavond? (al dan niet tegen betaling)
Foto: © Break Trough Media

Er wordt wat afgekust vanavond, terwijl we naar de koers kijken of in de kou blijven staan. Soms tegen betaling, soms voor het spel. Voor elk wat wils.

1. ALLES VOOR DE KOERS

Eén 20.40 - 21.15 uur

Nieuwe documentairereeks waarin Etixx-Quick Step, de wielerploeg van Tom Boonen, een jaar lang wordt egvolgd. Een nieuw Woestijnvisprogramma voor Eén, dat meteen pas tegenover Hotel Römantiek geprogrammeerd wordt, een nieuw Woestijnvisprogramma op Vier.

2. MAG IK U KUSSEN

Eén 21.15 - 21.55 uur

Negen weken lang proberen drie bekende mannen weer een bekende vrouw te versieren. Nieuw is dat er een tiende aflevering komt, waarin een onbekende vrouwelijke kijker het hof wordt gemaakt.

3. CHAUSSEE D’AMOUR

Vier 21.35 - 22.25 uur

Mag ik u kussen, maar dan tegen betaling. deze fictiereeks over de raamprostituees langs de beruchte steenweg in Sint-Truiden was al te zien via Telenet Play More. Een reeks waarin Ruth Becquart iedereen naar huis speelt.

4. THE SHELTER

NPO2 23 uur

In het Zwitserse Lausanne staat een bunker, een winterse noodopvang voor daklozen. Maar er is weinig plek in het schuiloord, amper vijftig mensen kunnen er overnachten. De vraag is duidelijk groter dan het aanbod. De nachtwakers hebben bijgevolg de onmogelijke taak om mensen te selecteren. Wie laten ze binnen en wie blijft buiten in de kou staan?