Vrouw zet echtgenoot aan de deur vanwege Trump
Gayle McCormick Foto: REUTERS

Een Amerikaanse vrouw was zo verbaasd dat haar echtgenoot op Trump had gestemd, dat ze niet langer met hem wil samenleven. ‘Ik voel me alsof ik mezelf voor de gek heb gehouden’, aldus Gayle McCormick.

Na 22 jaar huwelijk heeft Gayle McCormick uit Californië haar echtgenoot aan de deur gezet. De 73-jarige vrouw pikte het niet dat haar echtgenoot Bill op Donald Trump stemde bij de verkiezingen in de Verenigde Staten.

‘Ik kwam het plots te weten toen we aan het lunchen waren met vrienden’, aldus McCormick. ‘Er viel een grote leegte tussen mij en mijn echtgenoot, waar we niet meer doorheen konden kijken. Ik voelde me zo verraden dat ik er uiteindelijk een punt heb achtergezet.’

Samen op vakantie

McCormick liet zich daarbij niet tegenhouden door haar leeftijd: ‘Ik ben 73, maar dit hoef ik niet te aanvaarden. Als ik veertig jaar jonger was geweest, dan had ik het ook niet gepikt. Nu besef ik plots hoe ver ik ben gegaan in mijn leven en hoeveel dingen ik heb gedaan waarvan ik als jongedame zei dat ik ze nooit zou doen.’

Tot een echte scheiding zal het waarschijnlijk niet komen, aangezien geen van beide het gevoel heeft ‘dat paperassenwerk een meerwaarde vormt’. Ook zullen de twee nog samen op reis gaan. ‘Die vakantie was al lang gepland, we gaan die nu niet afblazen’, zegt McCormick.