Ceo Ralph Lauren stapt op
CEO Stefan Larsson stapt op bij Ralph Lauren. Foto: AP

Stefan Larsson zal op 1 mei stoppen als ceo bij Ralph Lauren. Hij vertrekt omwille van onenigheid over de veranderende strategie van het bedrijf.

De aankondiging kwam er na de bekendmaking van tegenvallende financiële cijfers. Dat schrijft Business of Fashion. Ralph Lauren zal wel verdergaan met de langetermijn strategie die Larsson vorig jaar opzette, maar de samenwerking stopt dus.

‘Stefan en ik delen liefde en respect voor het DNA van dit merk, en we zien allebei in dat we moeten evolueren’, zegt oprichter Ralph Lauren. ‘We hebben verschillende visies over de richting van het creatieve proces. Na veel gesprekken hebben we samen beslist om elk onze eigen weg te gaan. Ik ben Stefan erg dankbaar voor wat hij gerealiseerd heeft in de tijd dat hij bij ons werkte’, zegt Lauren.

Larsson werd ceo van het bedrijf in november 2015. Hij is trost op zijn verwezenlijkingen en dankbaar voor zijn tijd bij Ralph Lauren. ‘Ralph zal altijd een inspiratie zijn voor mij’, zegt Larsson. ‘Ik ben erg dankbaar voor deze ervaring.’