Mayweather blijft McGregor tarten: “Zorg eerst eens dat je 25 miljoen waard bent voor je het vraagt!”
Foto: AFP

Komt bokser Floyd Mayweather terug uit pensioen om de Ierse kooivechter Conor McGregor te bekampen of niet? De Amerikaan schept er alleszins genoegen in om zijn uitdager al wat te beschimpen via sociale media nadat hij een aanbod van 25 miljoen dollar voor een kamp weglachte. “Zorg eerst eens dat je 25 miljoen waard bent voordat je het vraagt”, haalt Mayweather uit.

Eerder al had de 39-jarige Mayweather, die gedurende zijn carrière zo’n 800 miljoen dollar verdiende, weten dat hij enkel McGregor zou bekampen als hem 100 miljoen gegarandeerd zou worden voor een gevecht. UFC-voorzitter Dana White pikte daarop in: “Weet je wat, Floyd, dit is een echt aanbod: we geven jou 25 miljoen, Conor 25 miljoen, en dan zullen we eens kijken hoe we de televisiegelden zullen verdelen.”

Mayweather blijft McGregor tarten: “Zorg eerst eens dat je 25 miljoen waard bent voor je het vraagt!”
Conor McGregor. Foto: AP

Mayweather lachte het aanbod gewoon weg. Zelf wil de Amerikaan nog steeds honderd miljoen euro, terwijl hij McGregor slechts vijftien aanbiedt. Meer dan dat is de Ier ook niet waard, sneert Mayweather nu bij een afbeelding van de geschatte waarde van beide vechters. Die van Mayweather wordt geraamd op 650 miljoen dollar, terwijl die van McGregor amper 2,5 miljoen bedraagt. “Voor je 25 miljoen kan vragen, moet je eerst eens meer waard zijn dan 25 miljoen. Ik denk dat je de ‘2’ en de ‘5’ juist had maar ik denk dat je eerder 2,5 miljoen had willen vragen, niet 25 miljoen”, aldus Mayweather op Twitter.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig