Het duurste huis op de Amerikaanse markt kost 250 miljoen dollar (omgerekend 234 miljoen euro) en staat in de chique wijk Bel Air in Los Angeles. De toekomstige, steenrijke eigenaar krijgt voor die prijs een riante mansion met landingsplaats voor een helikopter en champagnekelders.

Daar houdt het niet mee op. Wie koopt, krijgt er ook de helikopter uit de cultreeks Airwolf bij. Minpuntje: het voertuig werkt niet meer. De luxueuze villa beschikt ook nog over twaalf slaapkamers, een eigen snoepkamer, bioscoopzaal, zwembad met ingewerkte bar en een bowlingbaan. De nieuwe eigenaar zal ook zeven butlers constant ter zijn beschikking hebben. Het huis is gedecoreerd met zo’n 150 kunstwerken - denk aan een ingekaderd tapijtje van Hermès, een flipperkast met champagneflessen in en stolpen met unieke gitaren onder. In de garages staan auto’s en moto's die samen zo'n 28 miljoen euro waard zijn.

De belachelijk rijke zakenman Bruce Makowsky, die naast dure huizen ook handtassen en schoenen ontwerpt, liet dit pand bouwen volgens de 'visioenen in zijn dromen' om te verkopen. Naar eigen zeggen zouden er al veel geïnteresseerden zijn.