Josje heeft nieuwe job te pakken
Foto: Photo News
Dit voorjaar nog brengt VTM het derde seizoen van ‘The Voice Kids’. Sean Dhondt neemt als jurylid opnieuw plaats in een draaiende coachstoel, maar krijgt dit jaar versterking van twee nieuwe, vrouwelijke coaches. Laura Tesoro en Josje Huisman zullen samen met hem het jonge talent blind beoordelen en begeleiden tijdens hun parcours.

Vorig jaar zaten Natalia en Regi nog aan de zijde van Sean, maar dit jaar kiest VTM dus voor twee vrouwen aan zijn zijde. Ex-K3 Josje Huisman en zangeres en presentatrice Laura Tesoro mogen samen met Sean een blind oordeel vellen over het jonge zangtalent.

'Het wordt super, daar ben ik zeker van. Ik heb natuurlijk flink wat jaren achter de kiezen te midden van kids én ik heb een brede muzikale interesse. De combinatie van die twee zaken hoop ik ten volle te gebruiken in mijn rol als coach', laat Josje weten.

Ook Laura Tesoro, die ons land nog vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival, is er helemaal klaar voor. 'Ik weet hoe uniek het is om de kans te krijgen met professionals te werken: topmuzikanten, dansers, een geweldige crew en noem maar op... Ik kijk er dus enorm hard naar uit om de rollercoaster helemaal opnieuw te beleven, maar deze keer vanuit de stoel!'

 

Zooo leuk! #Repost @qmusic_be ··· Dit zijn de nieuwe coaches van #TheVoiceKidsVTM! (En Sam & Heidi)

A photo posted by Josje Huisman OFFICIAL (@josjecoos) on

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig