Ontvoerde baby teruggevonden in Wijnegem
Foto: Photo News

De baby die vrijdagavond in het Henegouwse Estinnes-au-Mont is ontvoerd, is teruggevonden in Wijnegem. Dat bevestigde het parket van Charleroi en de moeder van het kind op haar Facebookpagina.

De baby werd rond 23.00 uur teruggevonden op de Merksemsebaan, een drukke weg buiten het centrum van Wijnegem. Het kindje werd in goede gezondheid naar het ziekenhuis gebracht. De lokale politie bevestigde niet officieel dat het ging om de baby van vijf maanden die vorige vrijdag was ontvoerd. De moeder werd toen met een machete in het gezicht gestoken.

Op Facebook maakte ze bekend dat ze haar kind terug heeft. 'Ik kan niet beschrijven hoe ongelooflijk gelukkig ik ben dat ze mijn dochtertje teruggevonden hebben. Ik wil jullie oprecht bedanken voor alles wat jullie voor mij en mijn dochter gedaan hebben. Een dikke merci en een dikke zoen van ons.'

De daders zijn twee broers uit Willebroek, waarvan de jongste de vader is van het kind. Beide broers zijn inmiddels opgepakt en onder aanhoudingsbevel geplaatst maar ontkennen alles.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig