Telenet verhoogt prijzen op 19 februari
Foto: BELGA

Telenet verhoogt op 19 februari de prijzen van een reeks diensten. De prijzen van de populaire bundels Whop en Whoppa gaan bijvoorbeeld met 1,99 procent (of respectievelijk 1,35 en 1,55 euro per maand) omhoog. Dat staat dinsdag op de website van Telenet.

Ook de prijzen van de bundels voor zakenklanten (Fluo en Fluo Home) gaan omhoog, net als de tarieven van apart aangeboden internetproducten (met maximaal 1,29 procent), aldus Telenet.

De prijzen van andere producten blijven ongewijzigd, zoals die van het all-inaanbod WIGO en de entertainmentpakketten Play, Play More en Play Sports.

Volgens Telenet is de prijsverhoging nodig om te kunnen blijven investeren in zijn netwerk. ‘De vraag naar snellere verbindingen, meer keuzemogelijkheden, meer mobiel internet en meer capaciteit blijft immers toenemen’, klinkt het. ‘In een huishouden wordt steeds vaker met meerdere toestellen tegelijkertijd gesurft, binnen- en buitenshuis. Er wordt verwacht dat er tegen 2020 acht keer meer mobiele data verbruikt zal worden. Om tegemoet te komen aan de verwachtingen van consumenten en bedrijven en om de beste kwaliteit te blijven garanderen, is het noodzakelijk om voortdurend te investeren in het netwerk, producten en dienstverlening.’

‘Telenet neemt het grootste deel van de investeringen voor eigen rekening. Om te blijven innoveren en de digitale economie te ondersteunen, herziet Telenet de prijzen van een aantal diensten, waarbij de inflatie als leidraad werd genomen. Waar mogelijk kijkt het bedrijf ook steeds naar besparingen of voordelen, zoals met het recent gelanceerde WIGO.’

Bekijk alle nieuwe prijzen hier.

Elke klant wordt vanaf vandaag persoonlijk geïnformeerd per brief of e-mail, laat Telenet nog weten. Op de gepersonaliseerde webpagina www.telenet.be/prijsaanpassing kunnen klanten via een detailberekening nagaan wat de prijsaanpassing precies voor hen betekent.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig