Angelina Jolie en Brad Pitt bereiken overeenkomst
Foto: Photo News

Angelina Jolie en Brad Pitt gaan de details van hun scheiding in de toekomst vertrouwelijk houden door met een privérechter te werken.

De acteurs laten in een mededeling weten dat ze een akkoord hebben om hun scheiding verder privé af te handelen en dat ze zullen samenwerken om hun familie samen te houden.

‘Beide partijen en hun raadsman hebben een akkoord getekend om de privacyrechten van hun kinderen en familie te beschermen door alle gerechtelijke documenten vertrouwelijk te houden en om een privérechter in te schakelen om alle nodige rechterlijke beslissingen te nemen en de overgebleven problemen op te lossen’, klinkt het in de verklaring. ‘De ouders zijn van plan om als een gezamenlijk front op te treden om hun herstel en de hereniging te bespoedigen.’

Het hoederecht van hun zes kinderen was het voornaamste twistpunt in de scheiding van het acteurskoppel. Ze waren twee jaar getrouwd en 12 jaar samen.

De mededeling komt er ongetwijfeld nadat documenten ingediend door de advocate van Angelina Jolie in de pers waren gelekt. Daarin stelde de actrice onder andere dat haar ex-man ‘bang zou zijn dat de waarheid naar boven zou komen’.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig