Exclusief schaalmodel Max Verstappen in minder dan 1,5 uur uitverkocht
Het exclusieve schaalmodel van Max Verstappen Foto: verstappen.nl
Klokslag om 19u ging gisterenavond een exclusief schaalmodel van de eerste overwinning van Max Verstappen in de Formule 1 in de verkoop. Minder dan anderhalf uur later waren al de exemplaren de deur uit.

Max Verstappen behaalde op 15 mei 2016 tijdens zijn eerste race voor Red Bull meteen ook zijn allereerste overwinning in de Formule 1. Minichamps bracht ter gelegenheid daarvan een exclusief schaalmodel uit dat enkel via de officiële website van Max Verstappen te koop was.

Het schaalmodel van de Red Bull RB12 toont Max Verstappen zoals hij zegevierend over de finish kwam. Verstappen met vuist uit de cockpit, de (witte) medium bandencompound en de ontbrekende camera op de linkerzijde van de neus. Het schaalmodel kwam in een exclusieve doos en de oplage werd beperkt tot 1750 exemplaren.

Dat het storm liep voor het schaalmodel mag duidelijk zijn. De 1750 waren op minder dan anderhalf uur gereserveerd. Toen om 19u de verkoop van start ging was de webshop van Max Verstappen zelfs gedurende een half uur moeilijk bereikbaar. 

Voor de Verstappen-fans die naast een exemplaar van het exclusieve schaalmodel grepen is er een waterkansje. Indien bestellingen geannuleerd worden of niet tijdig betaald worden komen er enkele exemplaren opnieuw in de verkoop.

Meer F1-nieuws op F1journaal.be: