Zangeres Miley Cyrus en acteur Liam Hemsworth hebben kankerpatiënt Julie Davidson een onvergetelijke kerstvakantie bezorgd. De 8-jarige Julie verblijft al anderhalf jaar in het kinderziekenhuis en mocht een lied zingen voor de twee beroemdheden.

Julie had iets speciaals voor Miley in petto. In plaats van een privéconcert te krijgen, gaf ze er zelf eentje. De verpleegsters wisten dat het meisje altijd aan het zingen was. Daarom moedigde één van hun medewerkers het meisje ook aan om voor Miley te zingen, wat bijzonder goed bleek te lukken.

Miley luisterde met een krop in de keel naar Julie haar versie van ‘The Rainbow Connection’, een liedje van Kermit de kikker uit the Muppet Show. ‘Mijn favoriet’, zei de zangeres geëmotioneerd. Toen Julie klaar was, keek ze verbaasd, want de zangeres stond te wenen, maar Miley stelde haar meteen gerust: ‘Je deed me huilen omdat het zo mooi was!’

‘Als ik in mijn Voice stoel zat (Cyrus is een jurylid van de Amerikaanse versie van The Voice, red.), zou ik zeker hebben omgedraaid voor jou’, zei Miley overtuigd. Ook Liam was onder de indruk: ‘Wow, Julie, jij bent echt geweldig’, klonk het uit de mond van de Hunger Games-acteur.