Eva Mouton en Annelies Timmermans veilen exclusieve handtassen voor het goede doel
Foto: anneliestimmermans

De Antwerpse handtassenontwerpster Annelies Timmermans en De Standaard-illustratrice Eva Mouton hebben de handen in elkaar geslagen om zich in te zetten voor het goede doel.

Illustratrice Eva Mouton voorzag vijf lederen handtassen van ontwerpster Annelies Timmermans van unieke dierentekeningen. De tasjes worden geveild op de websitevan Annelies Timmermans. De integrale opbrengst gaat via Music For Life naar vzw Plan België.

De vijf handtassen kunnen als clutch gebruikt worden, maar bij elk tasje hoort ook een metalen kettinkje zodat het tasje over de schouder gedragen kan worden.

De creatieve talenten strijden op die manier mee voor meisjesrechten. Plan België werkt met en voor de meest kwetsbare kinderen en hun gemeenschap in het Zuiden. ‘Dagelijks moeten meisjes in Afrika, Azië en Latijns-Amerika heel wat hindernissen en obstakels overwinnen. Kindhuwelijken, tienerzwangerschappen of het vroegtijdig verlaten van de schoolbanken zijn maar enkele voorbeelden van de ongelijkheid tussen jongens en meisjes’, staat te lezen op de site van Annelies Timmermans. Plan België gaat met die problemen de strijd aan.

Eva Mouton en Annelies Timmermans veilen exclusieve handtassen voor het goede doel
Foto: anneliestimmermans