Astrid Bryan in het grootste geheim getrouwd
Foto: *
Noem Astrid niet langer Bryan, maar Coppens, want zij en haar verloofde Bram zijn op zes december in het grootste geheim getrouwd op een paradijselijk eiland in de Caraïben. Dat maakt de realityster bekend op Instagram.

'Op zes december heb ik in alle sereniteit 'ja' gezegd tegen de man van mijn dromen', schrijft Astrid, die een foto van de ceremonie deelt op haar Instagram met de hashtag #secretwedding. De plechtigheid vond plaats in het luxeresort Amanyara in de Caraïben. 

Astrid is al sinds 2013 samen met regisseur Bram Coppens, die uit Gent afkomstig is maar net als zij al jaren in Los Angeles woont. De twee zijn verloofd sinds 2015. 'Het lijkt dat ik met Bram aan mijn zijde een lot won uit de loterij, maar dan op liefdesvlak', zei Astrid toen over haar echtgenoot, bij wie ze opnieuw het geluk vond na haar scheiding van de zakenman John Bryan. Toch strooide John nog roet in het eten door een rechtszaak aan te spannen tegen Astrid die haar twee miljoen dollar zou kunnen kosten. Hoever die zaak ondertussen staat, is niet duidelijk. 

Ondertussen werkt Astrid ook aan een nieuwe docusoap, die in het voorjaar zal uitgezonden worden op zender Vijf. 'Astrid heeft veel meegemaakt en de mensen kennen haar alleen van de glitter en de glamour. Ik denk dat het tijd is om dat beeld bij te stellen', aldus Bram, die een belangrijke rol zal krijgen in het nieuwe programma. 

 

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in