De Standaard-illustratrice Eva Mouton heeft in Oostende tien etalages getooid met krijttekeningen. De etalages vormen de basis van een nieuwe winterwandeling.

Toerisme Oostende pakt opnieuw uit met een grootschalige wintercampagne, onder meer via een winterse special die verdeeld wordt vanaf december. Diverse ‘fans’ van Oostende, onder wie Joy Anna Thielemans, Katja Retsin en dus ook Eva Mouton, geven er tips voor een weekendje winters uitwaaien aan zee.

De special bevat ook een wandelplan dat je langs de tien krijttekeningen van Eva Mouton brengt. De grote tekeningen vind je onder andere bij CultuurCafé De Grote Post, Passe-Vite, Entrepot Lafayette, Galerie BeauSite en de Familie Jansen. Naast de grote tekeningen op de etalages heeft de Gentse ook enkele stickers ontworpen die verdeeld zullen worden onder verschillende Oostendse handelaars.

De winterspecial wordt begin volgende maand met een oplage van 50.000 exemplaren verdeeld en zal ook online te raadplegen zijn via visitoostende.be. Het wandelplan van Eva Mouton is al online beschikbaar.