First Lady Michelle Obama nog een laatste keer op cover Vogue
Foto: ap
Het zijn de laatste maanden voor Michelle Obama in het Witte Huis. En omdat ze misschien toch wel een van de meest geliefde First Lady's van de Verenigde Staten ooit was, geeft modemagazine Vogue de Amerikaanse presidentsvrouw een afscheidsfotoshoot inclusief cover.

Of het nu door haar stijl, haar toespraken, haar gevoel voor humor of haar goede doelen is, Michelle Obama is bijzonder populair. 'De wereld is verliefd geworden op deze First Lady', lezen we op de cover van het decembernummer van Vogue. De foto's zijn van topfotograaf Annie Leibovitz en de First Lady ziet er stralend uit in een witte jurk van Carolina Herrera. 

In het interview wordt ook Barack Obama aan het woord gelaten.  'Je krijgt wat je ziet bij Michelle. Een briljante, grappige moeder van twee, die om een of andere reden met mij wilde trouwen. Ik denk dat mensen haar graag hebben omdat ze zichzelf herkennen in haar: een gedreven mama, een goede vriendin, en iemand die van tijd tot tijd ook met zichzelf kan lachen.'

Het is ondertussen de derde keer dat Michelle Obama op de cover van Vogue staat. Covers die altijd goed hebben verkocht. Vorige maand kreeg ze nog dolenthousiaste reacties op een zwartwitfoto in spaghettibandjes op de cover van T Magazine, het magazine van The New York Times.