Robbie Williams headliner op Werchter Boutique
Robbie Williams. Foto: REUTERS

Williams doet Werchter aan in het kader van zijn ‘The Heavy Entertainment Show Tour 2017’ genoemd naar zijn jongste cd die vorig jaar uitkwam. De ticketverkoop voor dit festival, waarvoor later nog namen worden bekendgemaakt, gaat op vrijdag 11 november van start.

Robbie Williams maakte in de periode 1990-1995 deel uit van de boysband Take That om vervolging solo te gaan. Sinds het midden van de jaren 90 scoorde hij verschillende hits waaronder ‘Angels’, ‘Strong’ en ‘She’s the one’. Williams deed in het verleden al enkele keren Werchter aan. De laatste keer was in 2015 als headliner van TW Classic.

Werchter Boutique is een avondfestival waar alles draait rond één absolute topnaam. In het verleden waren onder meer Madonna, Prince, Metallica en Muse al van de partij. Vorig jaar was Rihanna aangekondigd voor donderdag 21 juli, maar dat concert werd afgelast omdat de politie die dag maximale inzet nodig had om tijdens de nationale feestdag in Brussel de veiligheid te garanderen. Rihanna trad vervolgens op 18 augustus op tijdens Pukkelpop.