Een dertigjarige vrouw die sinds augustus vermist was, is teruggevonden in een container op een veld in South Carolina. Dat meldt de lokale politie.

Het veld waar de container stond, behoort tot een man die geregistreerd staat als seksuele delinquent. De politie voerde er een huiszoeking na een tip toen ze luid geklop en geschreeuw hoorden vanuit een metalen container.

Daar vonden ze de vermiste vrouw, Kala Brown, levend terug in een container, maar ze was ‘vastgeketend als een hond’, zei de sheriff. Aan de politie vertelde het slachtoffer dat ze twee keer per dag eten kreeg.

Het slachtoffer verklaarde ook dat ze twee maanden in de container had doorgebracht. Ze moest het naar verluidt zonder ramen, verluchting en licht stellen.

In augustus werd ze samen met haar vriend Charlie Calver ontvoerd. Van de vriend was donderdag nog geen spoor, maar zijn wagen werd wel aangetroffen op het eigendom van de verdachte.

De 45-jarige Todd Kohlhepp werd opgepakt door de politie en in verdenking gesteld van ontvoering. Volgens het slachtoffer zijn er mogelijk nog vier lichamen begraven op het domein van Kohlhepp, maar daarover was donderdagavond nog geen duidelijkheid, aldus NBC News.

‘We zoeken uit of we met een seriemoordenaar te maken hebben’, zegt sheriff Chuck Wright. ‘Dat is goed mogelijk.’ Volgens hem kenden Brown en Kohlhepp elkaar en was de ontvoering niet willekeurig.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig