Vlaamse stand-upcomedians slaan handen in elkaar voor geheim project
Wouter Deprez Foto: Geert Van de Velde

Enkele Vlaamse stand-upcomedian zoals Wouter Deprez, Henk Rijckaert en Guga Baùl, hebben via een video op hun Facebookpagina aangekondigd dat ze donderdag om 10.00 uur allen ‘groot nieuws zullen onthullen’.

Zowel Wouter Deprez, Xander De Rycke, Bert Gabriëls, Guga Baùl, Henk Rijckaert, Alex Agnew als Wim Helsen plaatsten vandaag een video op hun Facebookpagina, waarin ze aankondigen dat ze donderdag om 10.00 uur belangrijk nieuws te vertellen hebben, en dat op dezelfde manier en op dezelfde plek zullen onthullen.

‘Ik heb een beetje nieuws. Een beetje maar, over iets groots, maar toch eigenlijk iets kleins’, klinkt het bij Xander De Rycke, terwijl Wouter Deprez weet te vertellen dat ‘het grote nieuws’ iets is dat staat te gebeuren op derde kerstdag, 27 december.

In zijn video heeft Guga Baùl het over ‘iets unieks dat staat te gebeuren in een grote zaal, iets met sport en zo, in een paleis misschien, iets met bierkenners of zo, maar het kan ook zijn dat ik het verkeerd heb begrepen’.

Niet dat we hun verrassing al willen vergallen, maar de datum doet ons vermoeden dat de stand-upcomedians de handen in elkaar hebben geslagen voor een actie voor het jaarlijkse evenement ‘Music for Life’ van radiozender Studio Brussel, ook al omdat het filmpje van Gabriëls duidelijk werd opgenomen in de gebouwen van VRT.

Maar dat zullen we dus pas donderdag weten.

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig