'I'm a star, because I made it. I'm rich, and I'm famous'. Met die woorden begint de nieuwe muziekvideo van rapper Will.I.Am, waarin hij de rol van MC Donald T. Rump aanneemt. Zoals de titel doet vermoeden, gaat de satirische video hoofdzakelijk over de uitspraken van Amerikaans presidentskandidaat Trump. Vorige week doken beelden op waarin Trump erg vrouwonvriendelijke uitspraken doet.

'Het is duidelijk dat ik er niet uitzie als Donald Trump', besluit Will.I.Am op het einde van de video. 'Maar nog duidelijker is dat Donald Trump er niet uitziet als de president van de Verenigde Staten van Amerika.'

De satirische clip is gemaakt voor de humoristische site Funny or Die, die een versnelling hoger schakelt met zijn verkiezingsbijdragen. Eerder deze week publiceerde de site ook een video van het tweede debat tussen de twee presidentskandidaten, waarin Trump vaak achter Hillary Clinton kwam staan. Die beelden werden op muziek gezet door Danny Elfman, bekend van zijn muzikale werk voor Tim Burtons 'Nightmare Before Christmas' en de Halloween-aflevering van The Simpsons.