Alexander Wang bouwt feestje met Belgisch model in hoofdrol
Foto: Photonews
Voor zijn nieuwste campagne heeft ontwerper Alexander Wang zijn Wangsquad opgetrommeld. Onder hen een hele reeks bekendheden én onze eigenste Hanne Gaby Odiele. Die laatste kreeg bovendien een prominente rol toebedeeld in de drie promofilmpjes die al werden vrijgegeven.

Alexander Wang laat zich graag omringen door beroemdheden en stelde daarom zijn eigen Wangsquad samen. Zijn onder andere bij de gelukkigen: rappers Big Sean, Tyga en A$ap Ferg, artiesten MØ, Alice Glass, Skrillex en Tinashe en modellen Kylie Jenner, Katie Moore, Anna Ewers, Lexi Boling en het Belgische model Hanne Gaby Odiele en Yana Bovenistier. 

Vooral Hanne Gaby Odiele speelt een prominente rol in alle drie de filmpjes. Het gaat er in elk geval heftig aan toe en alle leden van de Wangsquad houden een decadent feest in een grote villa, dansen wild, strooien met geld en laten de drank rijkelijk vloeien. In het laatste deel van de (voorlopige) trilogie lijkt de Belgische zelfs een soort xtc-pil door te geven aan Zoë Kravitz, de dochter van Lenny. 

Het staat in elk geval buiten kijf dat Odiele zowat het favoriete model van Wang moet zijn. Zo liep ze al ettelijke van zijn shows en deed ze heel wat campagnes voor hem, waaronder die voor H&M, en de ontwerper creëerde op zijn beurt haar trouwkleed. 

 

#WANGF16 directed by @idirectorx. Stay tuned for more. Music created exclusively by @skrillex

Een video die is geplaatst door WANGSQUAD (@wangsquad) op