Ook echtgenoot Marion Cotillard mengt zich in scheiding Brangelina
Foto: Photonews
Nadat eerder al Marion Cotillard had gereageerd op de beschuldigingen dat zij aan de basis zou liggen van de scheiding tussen Angelina Jolie en Brad Pitt, heeft nu ook haar man Guillaume Canet gereageerd op de hele heisa. De Franse acteur deelde net zoals zijn vrouw een foto op Instagram met daaronder een veelzeggende boodschap.

Marion Cotillard raakte in het oog van de storm verzeild toen eerder deze week het nieuws bekendraakte dat Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden. Er werd namelijk beweerd dat Pitt een affaire zou hebben gehad met de Franse actrice tijdens de opnames van Allied en zo aan de basis zou liggen van de scheiding.

Cotillard reageerde op die beschuldigingen met een post op Instagram waarin ze benadrukte hoeveel ze om haar man Guillaume Canet geeft, van wie ze een tweede kind verwacht. En nu laat ook Canet van zich horen via dezelfde weg. Op Instagram deelde hij een foto van waarschuwingsbord met daaronder een niet mis te verstane boodschap.

'Ik heb niet de gewoonte om commentaar te geven op geruchten die over ons de ronde doen. Noch heb ik de gewoonte om het over mijn privéleven te hebben, tot nu heb ik dat altijd met veel aandacht beschermd. Het zijn echter de woede van de pers, de omkoopbare stommiteiten van sommigen die zichzelf journalist noemen en de haat van internetgebruikers die zichzelf sterker voelen achter hun toetsenbord die me ertoe aanzetten om niettemin mijn trots, liefde, respect en bewondering die ik heb voor Marion uit te drukken. Omdat ze sterk en intelligent blijft, ondanks alle debiele en niet-gefundeerde beschuldigingen.' 

'Ik denk dat we momenteel allemaal belangrijker zaken meemaken en dat we dus maar beter ons op het volgende focussen en het niveau wat opkrikken. Zelfs al hebben velen heel wat werk voor de boeg, ik heb zin om er positief over te zijn. En zoals Marion al aangaf, wens ik jullie wat beters toe in plaats van ons met stront te bestoken', aldus de 43-jarige acteur.

 

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig