Sean Dhondt presenteert nieuw seizoen van ‘Peking Express’
Foto: rr

Al meer dan 4.000 duo’s hebben zich ingeschreven voor het nieuwe seizoen van Peking Express. De presentator daarvan is nu ook bekend: Sean Dhondt.

Dhondt zou zich zelf ingeschreven hebben om mee te doen als hij kon, vertelde hij maandagochtend op QMusic bij Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen.

‘Ik ben zelf een aantal jaren geleden door Amerika rondgetrokken als muzikant zonder geld en af en toe al liftend. Dat was echt een onwaarschijnlijk avontuur dat ik voor de rest van mijn leven meedraag. Dus ik kan me inbeelden dat dat ook zo gaat zijn voor de duo’s die samen met mij naar Azië vertrekken. Ik ben trouwens enorm blij met die bestemming, want ik zou elke dag Aziatisch kunnen eten. Dus mij hoor zeker je niet klagen.’

Het nieuwe seizoen van Peking Express zal uitgezonden worden op Q2 - het voormalige 2BE - en is nu al bijzonder populair. Er kwamen meer dan 4.000 inschrijvingen binnen. Het programma blijft hetzelfde: duo’s racen al liftend met één euro per dag om als eerste aan te komen op de finaleplek.

Peking Express wordt geproduceerd door het productiehuis 100.000Volts en is een coproductie met de Nederlandse zender Net5. Sean Dhondt krijgt het gezelschap van de Nederlandse presentator Rik van de Westelaken om het programma te presenteren.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in