Toch geen afspraak maken om babypanda P. te zien
Foto: BELGA

Wie binnenkort de babypanda P. in Pairi Daiza wil bewonderen zal dan toch geen speciaal ticket moeten kopen. Het dierenpark ontkende vanmiddag een bericht in die zin in de kranten van SudPresse.

Afgelopen weekend was het op de koppen lopen in Pairi Daiza. Niet alleen door het goede weer, maar omdat iedereen sinds vorige donderdag kan gaan kijken naar babypanda P. en mama Hao Hao. En dat is ook te merken aan de lange rijen voor de panda-grot

Volgens de kranten van SudPresse wilde het dierenpark daarom zijn ticketsysteem aanpassen en zouden alle bezoekers een tijdspanne toegewezen kregen om de pandagrot te bezoeken om die lange wachtrijen te vermijden. Maar volgens het dierenpark is daar dus geen sprake van.

Wel is het al enkele weken niet meer mogelijk om een 'open ticket' te kopen via het internet. Met zo’n ticket kon je naar het park gaan wanneer je wilde. De meeste mensen gingen uiteraard als het goed weer was, waardoor het soms bijzonder druk was in Pairi Daiza. Maar sinds kort moet je dus op voorhand beslissen op welke dag je naar het park komt.