Peking Express maakt comeback

Duo’s die al liftend verschillende landen moeten doorkruisen en wie als laatste aankomt, moet onherroepelijk naar huis. Dat was het concept van het televisieprogramma Peking Express. Binnenkort maakt het programma een comeback op televisie en de makers zijn op zoek naar kandidaten.

Het concept van Peking Express blijft hetzelfde: verschillende duo’s krijgen 1 euro per dag en moeten zo snel mogelijk de volgende bestemming halen. Wie als laatste toekomt, ligt meteen ook uit de race. Tijdens de verschillende etappes kunnen de kandidaten amuletten verdienen door opdrachten tot een goed einde te brengen. Daarmee krijgen ze een voorsprong in de race of kunnen ze zelf vermijden dat ze het spel moeten verlaten.

Het programma werd in ons land voor het eerst uitgezonden in 2004, met Roos Van Acker als presentatrice.

Binnenkort maakt Peking Express een comeback op Q2, de nieuwe naam voor televisiezender 2BE. Dat heeft Qmusic-dj Rik Boey zonet bekendgemaakt op de radio. De makers zijn op zoek naar kandidaten. Iedereen die minstens 18 jaar is en zin heeft in een reisavontuur in Azië kan zich vanaf maandag 8 augustus inschrijven via pekingexpress.q2.be. De opnames vinden plaats in oktober en november.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig