Najaarscampagne Prada telt maar liefst 27 modellen
Foto: Prada
'Eentje is geentje' moeten ze bij Prada gedacht hebben. Voor de nieuwe herfstcampagne van het Italiaanse label werden liefst 27 modellen ingeschakeld. Het wil daar naar eigen zeggen mee voorkomen dat de hele campagne door één gezicht wordt gedragen.

Bij zijn vorige reclamecampagne koos Prada nog voor drie modellen, nu kiezen ze er negen keer zoveel. Er staan enkele indrukwekkende namen in het lijstje, maar ook enkele nieuwkomers. Actrice en model Milla Jovovich is misschien wel een van de opvallendste in het rijtje. Dit zijn ze alle 27 voor de volledigheid: Roos Abels, Noemie Abigail, Vanessa Axente, Yoon Young Bae, Lexi Boling, Vittoria Ceretti, Danielle Ellsworth, Freja Beha Erichsen, Angelica Erthal, Sara Dijkink, Paulina Frankowska, Amanda Googe, Caitie Greene, Ondria Hardin, Milla Jovovich, Lorena Maraschi, Amanda Murphy, Londone Myers, Julia Nobis, Marina Perez, Sasha Pivovarova, Fei Fei Sun, Stella Tennant, Rianne Van Rompaey, Natalie Westling, Kiki Willems en Raquel Zimmermann.

Opvallend is dat ook voor deze campagne wordt teruggegrepen naar de collage. Een techniek die enkele decennia geleden vaak werd gebruikt in de modewereld en nu volop aan een retour bezig lijkt te zijn.