Gisele Bündchen keert terug naar spotlights voor Rio
Foto: AFP

Gewezen topmodel Gisele Bündchen mag dan wel officieel op rust zijn, voor de Olympische Spelen in Rio maakt de Braziliaanse schone graag een tijdelijke terugkeer naar de spotlights.

Bündchen wil nog niet te veel in haar kaarten laten kijken, maar gaf wel aan enkele toonaangevende fashionwebsites toe dat ze een zeer prominente rol zal spelen tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Rio deze zomer. Het 35-jarige topmodel op rust kan naar eigen zeggen niet afwezig blijven op zulke grote evenementen in haar geboorteland.

In Braziliaanse modebladen wordt lustig gespeculeerd over een openingsceremonie waarbij de voormalige Victoria’s Secret Angel gracieus door een ‘futuristische, gigantische poort’ loopt en de eerste Olympische Spelen in Zuid-Amerika ooit aftrapt. Zelf wil Bündchen nog even zwijgen over welke rol ze precies zal invullen op 5 augustus, maar ze beloofde haar fans ‘snel duidelijkheid te brengen’.

Met deze mode-opdracht is het opnieuw duidelijk dat Bündchen terug van nooit weggeweest is. De Braziliaanse schone bleef na de aankondiging van haar pensioen vorig jaar veelal actief in de wereld van fashion en beauty. Zo gaf ze als beautyvlogster voor Chanel enkele persoonlijke geheimen voor perfecte wenkbrauwen en een jeugdige blik prijs en verkocht haar peperdure koffietafelboek - dat 625 euro kost - eind vorig jaar als zoete broodjes.