Fendi viert negentigste verjaardag met modeshow in Trevifontein
Foto: Fendi
Het negentigjarig bestaan van Fendi is in Rome, én ver daarbuiten, niet onopgemerkt voorbijgegaan. Het Italiaanse modehuis organiseerde een glamoureuze catwalkshow met de bekende Trevifontein als hoofdrolspeler. De modellen liepen echter niet rond de fontein heen, maar erover via een glazen catwalk.

Fendi pakte zijn negentigste verjaardig groots aan. De presentatie van hun nieuwe herfstcollectie vond plaats in het centrum van Rome, bij de Trevifontein. De modellen liepen echter niet rond de fontein heen, maar erover. Fendi had een speciale glazen catwalk over het water heen geïnstalleerd, zodat modellen zoals Bella Hadid en Kendall Jenner als het ware over het water schreden.

Het spektakel van Fendi kon rekenen op heel wat belangstelling van celebrities, zoals actrice Kate Hudson, en was ook live via Facebook te volgen. Deze locatie mag dan wel iconisch zijn, het is zeker niet de eerste keer dat ontwerper Karl Lagerfeld zijn zinnen zet op een eigenzinnige catwalklocatie. In 2007 koos hij voor de Chinese Muur.

 

Still feeling the magic from the #LegendsandFairytales show at the Trevi Fountain in Rome. #Fendi90Years

Een foto die is geplaatst door Fendi (@fendi) op

 

 

A fantastic fairy tale come to life. @kendalljenner #Fendi90Years #LegendsandFairytales

Een foto die is geplaatst door Fendi (@fendi) op

 

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig