Mila Kunis zonder make-up op de cover van Glamour
Foto: Glamour

De Amerikaanse actrice Mila Kunis wou naar eigen zeggen als zichzelf op de cover van het magazine Glamour verschijnen. En dat betekent zonder enige vorm van make-up, want in het echte leven zou ze dat ook niet dragen.

Niet alleen Alicia Keys gaat make-uploos door het leven, maar ook Mila Kunis zou dat doen. ‘Ik draag geen make-up en ik was mijn haar ook niet elke dag. Met zo’n dingen associeer ik mezelf niet’, klinkt het.

Beter nog: de actrice zou vrouwen benijden die wel elke dag een halfuur kunnen spenderen aan het aanbrengen van eyeliner ‘Ik vind dat prachtig. Maar ik ben gewoon niet zo’n persoon’, stelt ze. Op de cover van het magazine Glamour wou ze laten zien wie ze echt was.

Photoshop

Toch geloven velen dat de cover van Glamour niet helemaal is wat het lijkt. Velen geloven dat ze de lezers wat wijs hebben gemaakt en dat de foto flink met Photoshop werd bewerkt.

‘Photoshop is niet natuurlijk’, klinkt het als commentaar op de Instagrampagina van het magazine. Ook postten verschillende personen foto’s van de actrice op straat, waarop duidelijk te zien is dat ze wel make-up draagt.