Hazard heeft knoop doorgehakt: “Ik blijf bij Chelsea”
Foto: TOM GOYVAERTS/GMAX Agency

Vlak voor de start van het EK voetbal in Frankrijk, waar hij een van de grote sterren moet worden, heeft Eden Hazard zijn toekomstplannen uit de doeken gedaan. “Ik blijf bij Chelsea”, zegt de Rode Duivel. “Ik wil niet weg na zo’n seizoen.”

Wat hebben PSG, Real Madrid en Barcelona met elkaar gemeen? De Europese topclubs hengelden allemaal naar de diensten van Eden Hazard, de ster van Chelsea en de Rode Duivels. Onze landgenoot maakt in een interview met The Sun duidelijk dat zijn toekomst niet in Frankrijk of Spanje ligt. “Ik heb een contract tot 2020 bij Chelsea, ik voel me hier goed en wil niet weg na zo’n seizoen”, zegt Hazard.

De aanvallende middenvelder heeft er niet zijn beste seizoen opzitten en is zich daar goed van bewust. “Ik heb Lille destijds verlaten als een baas en ik hoop dat ook bij Chelsea op een dag te kunnen doen. Maar nu ben ik gewoon hier.”

Hazard blikt ook vooruit naar het EK. “De ambitie van de Rode Duivels is immens, want we hebben zoveel kwaliteit. Ik droom van een halve finale tegen Frankrijk. Mijn droom is dat we dan winnen en waarom daarna niet ook de finale winnen?”