Soldier’s Heart legde een mooi parcours af na het winnen van Studio Brussel’s ‘Nieuwe Lichting’ in 2013. Ze trokken op tour met onder andere Balthazar, dEUS, Sohn, Poliça en Crystal Fighters, tekenden een contract bij Universal Music en brachten in februari 2016 het gelauwerde debuut Night By Night uit.

De modewereld viel al een tijdje geleden als een blok voor frontvrouw Sylvie Kreusch. Editorials in Vogue, Dazed & Confused en een muzikale collaboratie met Giorgio Armani en Edmund Ooi tijdens Milan Fashion Week volgden snel. Sylvie’s intrigerende sensualiteit viel niet enkel op in het buitenland. In de videoclip van single ‘Randy’ zagen we Kreusch als gevaarlijke femme fatale. Ook in de nieuwe video krijgt ze de hoofdrol.  

Voor de videoclip van single ‘Savage’ werkte de groep opnieuw samen met regisseur Leonardo Van Dijl (die onder andere ook ‘Princes’ van Oscar & The Wolf shootte en dit jaar een Wildcard van het Vlaams Audiovisueel Fonds won). Van Dijl inspireerde zich op de tabloid en paparrazi sfeer uit de jaren ’90. De video is een hommage aan vakantieliefde met het Italiaanse Ancona als de perfecte backdrop.

Leonardo Van Dijl: “We hebben de clip bewust met slechtere camera’s gedraaid om een voyeuristische sfeer te creëren die doet denken aan TMZ.com. Denk aan beelden van prinses Diana op de boot van Dodi Al Fayed, de glam van Sephanie van Monaco op de cover van de Paris Match maar ook de pornofilm van Pamela Anderson en Tommy Lee Jones. ‘Royal but trashy’, zo kan je het omschrijven.”