Belgisch design neemt appartement Graanmarkt 13 in
Foto: Koen de Waal

Op de bovenste verdieping van het 19de-eeuwse pand waarin Graanmarkt 13 zich gevestigd heeft, huist een luxueus appartement dat kan worden gehuurd, weliswaar voor een flink bedrag. Dat appartement wordt nu voor het eerst opengesteld voor iedereen, naar aanleiding van de samenwerking met het Belgische designlabel valerie_objects.

Omdat de collectie van valerie_objects voortaan ook bij Graanmarkt 13 te koop is, neemt het nieuwe Belgische designlabel twee weken lang de inrichting van het appartement voor zijn rekening, onder meer met meubelen van het bekroonde designduo Muller Van Severen.

Nog tot en met zaterdag 28 mei kan u ook zonder reservatie rondlopen in het appartement dat werd gerealiseerd in samenwerking met de Belgische architect Vincent Van Duysen, én een fraai uitzicht biedt op de historische binnenstad.

Valerie_objects werd vorig jaar gelanceerd door Veerle Wenes van de Antwerpse galerie Valerie Traan in samenwerking met Axel Van Den Bossche en Frank Lambert van Serax. Het label nam ook de productie van de meubelcollectie van Fien Muller en Hannes Van Severen op zich, met als doel deze toegankelijker te maken voor een breder publiek.