Bizcover, de blog voor ondernemers
Foto: BNP Paribas Fortis
De wereld is volop in verandering. Veranderende omstandigheden, disruptieve technologieën en nieuwe manieren van produceren en consumeren bieden ondernemers kansen maar roepen ook vragen op. Via de online community Bizcover informeren ondernemers en experten elkaar over de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.
Dossier aangeboden door Zuid-Tirol.

Ondernemers en experts

Niemand kent de wereld van ondernemen zo goed als de ondernemers zelf. Dat is de gedachte achter Bizcover, de blog waar ondernemers en experten hun kennis delen met de Belgische ondernemerswereld. Bizcover is uitgegroeid tot een actieve blog voor ondernemers, een vitale online community van, voor en door starters, zelfstandigen, handelaars en zaakvoerders van een KMO.

Advies

Misschien bent u net van start gegaan met een nieuw project? Mogelijk bent u op zoek naar manieren om uw activiteiten optimaal te beheren? Hebt u de fase bereikt waarin u besloten hebt resoluut voor groei en expansie van uw zaak te gaan? In welke fase uw bedrijf zich ook bevindt, Bizcover biedt concrete informatie en slim advies. De informatie op de site is overzichtelijk gerangschikt per thema: ondernemen, HR, management, economie, innovatie, marketing. Zo vindt u meteen de info die bij u past.

Interactief

Bizcover is anders dan andere sites over ondernemen. Wat Bizcover uniek maakt, zijn de in de dagelijkse praktijk gewortelde tips en getuigenissen van ondernemers en experten uit heel Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Bizcover is bovendien een interactieve community, dus u hoeft zich niet te beperken tot het ontdekken van informatie van anderen, maar u kunt er ook zelf uw inspirerend verhaal en uw inzichten op delen.

Multimediaal

Bizcover kiest voor een multimediale aanpak op maat: hapklare, inspirerende artikels, dieper gravende achtergrondinformatie, spraakmakende videoreportages, handige Slideshare-presentaties en een actueel overzicht van zorgvuldig uitgekozen evenementen waar u uw kennis verder kunt verdiepen en netwerken met andere ondernemers en experts.

Meer weten?

Surf naar Bizcover.be  Blijf altijd als eerste op de hoogte en abonneer u op de gratis newsletter of volg ons op Twitter en LinkedIn