Laura Tesoro haalt zakdoeken boven tijdens repetitie Eurosong
Foto: rr

Laura Tesoro heeft de eerste repetitie voor het Eurovisiesongfestival in Stockholm achter de rug. De 19-jarige zangeres verscheen donderdag gewoon in jeans op het podium en kreeg het gezelschap van twee mannelijke en twee vrouwelijke dansers. En tijdens de act kwamen er zakdoeken aan te pas.

De eerste repetities voor Eurosong zijn niet toegankelijk voor de pers, maar er worden wel (beperkte) beelden van vrijgegeven. Bij het opkomen gooiden Laura en haar dansers met zakdoeken in de kleuren van de Belgische vlag. In de vrijgegeven beelden is dat deel van de act evenwel niet te zien.

Tijdens de performance van ‘What’s the pressure’ staan Laura en haar dansers op en voor twee lichtgevende trappen. In de achtergrond zijn seventies aandoende kleuren en motieven te zien op de lightwall, die op een bepaald moment lijkt dicht te schuiven.

Waarheid

Donderdag 12 mei volgt het moment van de waarheid voor Laura: dan staat ze in de tweede halve finale van het 61ste Eurovisiesongfestival. De zangeres moet als allerlaatste het podium op, maar dat ziet ze als een voordeel.

‘Het is moeilijk om de laatste te vergeten, dus ik hoop dat de mensen mijn optreden zullen onthouden. Het zal wel stresserend zijn om zo lang te moeten wachten voor ik op het podium mag. Ik ga die zenuwen proberen gebruiken als extra boost.’

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in