Zwanger topmodel krijgt wind van voren
Foto: rr
Het Israëlische topmodel Bar Refaeli (30), ooit de vriendin van Leonardo DiCaprio, is vijf maanden zwanger en toont haar buikje op Instagram. Eén probleem: niemand ziet het.

Bar Refaeli en haar echtgenoot, zakenman Adi Ezra, kondigden in januari aan dat ze hun eerste kindje verwachten met een foto van een positieve zwangerschapstest. Intussen is het model vijf maanden zwanger en pronkt ze met haar buikje op Instagram, maar die is allesbehalve bol.

Fans begrijpen het niet en laten dat blijken onder het kiekje. 'Waar is die baby?!' en 'Hoe, was jij niet zwanger?' zijn slechts enkele van de bijna drieduizend reacties die de revue passeerden. 'Vijf maanden zwanger en nog altijd slanker dan ik. Sommigen hebben al het geluk', staat er nog. Hier en daar komt een volger snedig uit de hoek: 'Hou je adem niet in meid. Je bent zwanger, omarm dat', schrijft iemand.

Het blonde Victoria’s Secret-model onthult in het bijschrift van haar foto het geslacht van haar baby. 'Mijn meisje heeft wat vitamine D nodig', staat erbij.

 

My girl craved some vitamin D ?? #5months ???

A photo posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on