HBO heeft de nieuwe officiële trailer van Game of Thrones voorgesteld. Ook het nieuwste seizoen staat in het teken van wraak en bloedvergieten, en gaat van start op 25 april.

OPGELET: SPOILERS

HBO lanceerde gisteren de nieuwste trailer van de populaire televisiereeks ‘Game of Thrones’, dat op 24 april van start gaat.

Na de cliffhanger van vorig seizoen en de mogelijke dood van Jon Snow (Kit Harington), staat dit seizoen in het teken van zowel spijt als wraak. Drakenkoningin Daenerys (Emilia Clarke) is nog steeds niet teruggekeerd, en de Lannisters plannen hun revanche.

We zien Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) aan zijn zus Cersei Lannister (Lena Headey) beloven: ‘alles wat ze ons ontnomen hebben, nemen we terug’. Sansa Stark (Sophie Turner) wordt door Tyrion Lannister (Peter Dinklage) verwelkomd in het ‘echte spel’. Cersei Lannister sluit de inleiding af met: ‘ik kies voor geweld’. Daarna zien we beelden van seks, wraak en genadeloos bloedvergieten.

Net als de eerste vijf seizoenen bestaat ook het zesde seizoen uit 10 afleveringen. Het seizoen is gebaseerd op een klein deel uit A Dance with Dragons, het vijfde boek uit de A song of Ice and Fire serie van George R.R. Martin.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in