Friends-reünie nu echt in de maak
Foto: NBC
Een van de populairste tv-reeksen aller tijden komt terug. Jammer genoeg komen er geen nieuwe seizoenen van Friends, maar de zes acteurs uit de reeks komen wel weer samen voor een special van twee uur op 21 februari. Dat melden TVLine en The Telegraph.

Veel fans en kenners zouden er geen dollar of euro op verwed hebben dat Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc en Lisa Kudrow ooit nog samen op televisie te zien zouden zijn. De zes acteurs uit Friends hebben nu beslist om toch weer even bijeen te komen.

Ze doen dat naar aanleiding van een avond waarop James Burrows, 10 seizoenen lang de regisseur van de serie, in de bloemetjes gezet wordt voor zijn carrière. Er zal een twee uur durende special met de acteurs te zien zijn op 21 februari, klinkt het.

Dat nieuws wordt al een beetje genuanceerd door Bob Greenblatt, de directeur van NBC, de zender waarop Friends jarenlang te zien was en waarop de special voor Burrows ook uitgezonden zal worden. “Ik hoop echt dat ze alle zes op hetzelfde momenten in dezelfde ruimte zullen zijn, maar ik weet niet of we dat logistiek voor mekaar zullen krijgen”, zegt hij.

De voorbije jaren deden al vaker geruchten over een reünie de ronde, maar die werden telkens snel de kop ingedrukt door de betrokkenen. Ditmaal is dat nog niet gebeurd, wat doet vermoeden dat de reünie echt in de maak is.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in