Topmodel Gigi Hadid heeft er een nieuwe job bij
Foto: Tommy Hilfiger
Iedereen wil wel een stukje van Gigi Hadid momenteel. Het 20-jarig topmodel loopt heel wat catwalkshows, is op heel wat magazinecovers te spotten de kledinglabels staan in dikke rijen voor haar aan te schuiven. Het is echter Tommy Hilfiger die nu aan het langste eind lijkt te trekken. Onlangs werd namelijk bekendgemaakt dat Gigi ambassadeur voor de dameslijn van het merk wordt.

Gigi Hadid wordt niet alleen ambassadeur voor Tommy Hilfiger, ze gaat ook zelf ontwerpen voor het Amerikaanse label. Fans zullen nog even wat geduld moeten uitoefenen want de collectie zal pas in het najaar van 2016 gelanceerd worden. Naast sportkleding, schoenen, horloges en zonnebrillen krijgt het topmodel ook een eigen parfum. "De collectie is een eerbetoon aan de unieke moderne stijl van Gigi, in combinatie met het kenmerkende 'classic American cool' van Hilfiger", klinkt het.

"Gigi heeft een aantal modeshows voor ons gelopen en we zijn erg blij dat zij het nieuwe gezicht is van de damescollectie. Ze is de belichaming van de hedendaagse Tommy Girl. Ze combineert een opgewekte en optimistische persoonlijkheid met een zelfverzekerde, ongedwongen en coole stijl", zegt ontwerper Tommy Hilfiger over de samenwerking. De beslissing om Gigi aan te trekken past in de plannen van het label om de damescollectie wat meer op de voorgrond te plaatsen. 

 

#TOMMYxGIGI. Fall 2016.

Een foto die is geplaatst door Gigi Hadid (@gigihadid) op

 

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig