60.000 AC/DC-tickets meteen de deur uit
Foto: rr

AC/DC zal op maandag 16 mei 2016 in een volledig uitverkocht festivalpark van Werchter optreden. Het concert was in goed 2,5 uur uitverkocht.

De passage van AC/DC in Werchter maakt deel uit van een wereldwijde ‘Rock Or Bust World Tour’, nadat ze op 6 juli van dit jaar al een optreden verzorgden op de Graspop-weide in Dessel. Daar kwamen toen 50.000 kijklustigen op af, en voor de Werchterpassage werden 60.000 tickets voorzien.

De verkoop van die tickets ging vrijdag van start, en het duurde zo’n 2,5 uur voor ze allemaal de deur uit waren. Ticketverkoper ticketmaster.be heeft inmiddels een wachtlijst geopend. Tickets die vrijkomen door bijvoorbeeld onbetaalde reservaties, worden volgens het first come, first served-principe toegekend aan wie zich registreert op deze wachtlijst.

Ticketmaster waarschuwt ook nog voor de zwarte markt, waar tickets voor dit soort concerten, ook al is dat wettelijk verboden, aan ‘exuberant hoge prijzen’ worden doorverkocht. ‘De fan die zich met zulk ticket aanbiedt aan de ingang, kan de toegang geweigerd worden.’

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig