An Meskens wordt nieuwe hoofdredacteur van Story
Foto: BELGA

An Meskens wordt de nieuwe hoofdredacteur van Story. Meskens, die overkomt van Dag Allemaal, vervangt Annelies Roebben, die na zeven maanden naar Het Laatste Nieuws terugkeert. Dat meldt De Persgroep.

Meskens werkt al 16 jaar in de media. Ze begon als redactiecoördinator bij TEEK, was persverantwoordelijke van JIM en Q-Music en verdiende 12 jaar haar sporen bij Dag Allemaal, waarvan 4 jaar als adjunct-hoofdredactrice. Meskens zal de Story-redactie aansturen in een vernieuwingsoperatie, zegt De Persgroep.

‘Story is een sterk merk waar ik erg in geloof’, zegt Meskens. ‘Het blad krijgt een nieuw elan.’

Nadat Story-hoofdredacteur Frederik De Swaef in april naar Flair was vertrokken, nam Annelies Roebben tijdelijk het roer over. Even later nam De Persgroep de titel van Sanoma over.

Roebben begon zes jaar geleden bij Story en versterkt vanaf januari de eindredactie van Het Laatste Nieuws, de krant waar ze 17 jaar geleden haar carrière begon.

Volgens De Persgroep loodste Roebben de ploeg van Story door ‘woelige maanden’. “Ze zorgde ervoor dat de overname en de verhuis van Story naar De Persgroep zo goed mogelijk verliepen’, klinkt het.

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig