Alle tickets voor België-Spanje zullen worden terugbetaald
Foto: Photo News

Alle supporters die een ticket gekocht hadden voor de vriendschappelijke interland tussen België en Spanje van afgelopen dinsdag, zullen nog voor 15 december volledig worden terugbetaald. Dat maakte de voetbalbond vrijdagmiddag bekend. De wedstrijd kon niet doorgaan omwille van de terreurdreiging.

Alles over de Rode Duivels op Sportwereld.be

De oefeninterland tussen België en Spanje, die normaal gezien afgelopen dinsdag had moeten doorgaan, moest afgelast worden door de terreurdreiging na de aanslagen in Parijs. Daardoor bleven wel 45.000 toeschouwers die een ticket gekocht hadden op hun honger zitten.

Bob Madou, business directeur van de Belgische voetbalbond, spreekt in een persbericht rechtstreeks de supporters aan met meer uitleg. Daarin legt hij uit dat er eerst nog gezocht werd naar een nieuwe datum voor de match tegen Spanje, maar dat dat uiteindelijk te moeilijk werd. Daarop werd geopteerd om iedereen volledig te vergoeden.

Voor 15 december geld terug

“Beste supporters, zoals beloofd komen we bij jullie deze week terug met nieuws omtrent de tickets voor de wedstrijd België - Spanje”, klinkt het. “We hebben er de laatste dagen alles aan gedaan om een nieuwe datum voor de match tegen Spanje te vinden maar momenteel zijn er nog teveel onzekerheden om beloftes te kunnen doen. Bovendien wilden we onze supporters niet langer laten wachten en duidelijkheid scheppen.”

“We hebben daarom besloten om alle supporters die een ticket kochten volledig terug te betalen.

De terugbetaling is een intensief administratief werk maar iedereen zal voor 15 december terugbetaald zijn.”

In de loop van de volgende week krijgen de supporters informatie in verband met de modaliteiten voor deze terugbetaling.