Medialaan neemt Mobile Vikings over
Hans Similon van Mobile Vikings. Foto: BELGA

Medialaan, het mediabedrijf van onder meer VTM, 2BE en Q-Music, neemt de mobiele operator Mobile Vikings over. Dat meldt het bedrijf zelf.

Medialaan heeft op dit moment al een mobiel merk met JIM Mobile, maar met de aanschaf van Mobile Vikings wordt het een volwaardige mobiele dienstenverlener die zal gebruik maken van het netwerk van Base.

“Misschien leek JIM Mobile tot op heden het buitenbeentje van Medialaan. Toch is het al vele jaren een sterkhouder”, zegt Medialaan-CEO Peter Bossaert. “Vanuit onze mobiele activiteiten volgen we Mobile Vikings al langer. Met Mobile Vikings halen we veel kennis in huis over het onderhouden van een sterke relatie met de eindgebruiker. Het is als audiovisueel bedrijf dan ook een logische stap om in die mobiele markt actief te zijn.”

De mobiele activiteiten van Medialaan zullen als Medialaan Mobile door het leven gaan. Herbert Vanhove, nu directeur Innovatie en Exploitatie, zal als ‘directeur Mobile’ hiervan de leiding nemen.

“Het verhaal van Mobile Vikings is indrukwekkend”, zegt Vanhove. “Het is een innovatieve mobiele dienstverlener met een bijzondere focus op mobieledatagebruikers. De kracht van het model zit in het community model waarbij de link tussen de leden heel sterk is en waardoor op zes jaar tijd een heel mooi en nog steeds groeiend ledenbestand is uitgebouwd. Vanzelfsprekend wil Medialaan dit community-model verder uitbouwen en in dat kader zijn we verheugd dat we ook in de toekomst de samenwerking met CityLife verzekerd hebben.”

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig