Salah Abdeslam, die momenteel gezocht wordt in België en Frankrijk, huurde voor de aanslag in Parijs twee hotelkamers op zijn naam in Alfortville, in het departement Val-de-Marne. Dat melden Le Point en BFM TV. De nieuwssite, die beelden maakte van de hotelkamers, meldt dat er naalden werden aangetroffen.

Salah Abdeslam reserveerde twee kamers via booking.com op zijn naam in Alfortville, in het departement Val-de-Marne. De 26-jarige man, de laatste van de vermoedelijk acht terroristen die in Parijs een bloedbad hebben aangericht, is voorlopig nog altijd op de vlucht.

Abdeslam en zijn metgezellen arriveerden twee dagen voor de aanslag in hotelkamers 311 en 312. Le Point.fr is erin geslaagd om de kamers van de daders te bekijken. Ze vonden er niet alleen pizzadozen maar ook spuiten,naalden en intubatiemateriaal, verspreid over de tafel. Een analyse van de politie moet uitwijzen of dit medische instrumenten zijn, of het materiaal gebruikt werd om de bommengordels te maken, of dat de daders zich gedrogeerd hadden.

Zaterdagavond viel de Franse forensische recherche het hotel binnen waar de zes personen verbleven. Het hotel was niet voorzien van beveiligingscamera’s, maar de recherche onderzoekt de DNA-sporen en heeft de harddisk van de computer van de receptie in beslag genomen.